google-site-verification=Cd6bbb-vXU_KyMGL9NOitHsSBGICFniU5ek5XnxXDvo
15.3 C
Plungė
2024 / 09 / 12

„Iki“ – akivaizdus šviežumo lyderis: pirkėjų balsai „Iki“ atnešė net 3 prestižinius QUDAL medalius už aukščiausią vaisių, daržovių, mėsos ir žuvies kokybę

Ar jau skaitėte?

Pirkėjai pasakė: „Iki“ šviežių vaisių ir daržovių, šviežios mėsos, taip pat žuvies ir jūros gėrybių skyriai – aukščiausios kokybės šalyje. Tą patvirtino Lietuvos gyventojų apklausą atlikusi Šveicarijos sertifikavimo agentūra ICERTIAS, šiemet prekybos tinklui „Iki“ įteikusi net 3 prestižinius QUDAL apdovanojimus. Be to, pripažinta, kad būtent „Iki“ lojalumo programa, Lietuvos pirkėjų nuomone, siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį Lietuvoje – už ją įteiktas „Best Buy Award“ apdovanojimas.

- Reklama -

Pasak Nijolės Kvietkauskaitės, „IKI Lietuva“ generalinės direktorės, toks įvertinimas liudija, kad tinklas sėkmingai įgyvendina savo tikslą būti arčiau pirkėjų ir jiems siūlo būtent tai, ko reikia – ypač platų aukščiausios kokybės šviežių, kokybiškų produktų pasirinkimą už gerą kainą.

„Visuomet buvome kokybės ambasadoriai Lietuvoje, o tą dar kartą patvirtino ir tie, kurių nuomonė yra svarbiausia – pirkėjai, patys kasdien perkantys ir vertinantys mūsų produktus. Šiemet net 4 gauti įvertinimai rodo nuoseklias pastangas aukščiausius standartus išlaikyti įvairiose srityse. Ne tik medaliais darkart apdovanoti pirkėjų jau anksčiau įvertinti šviežios mėsos, žuvies skyriai, bet ir sulaukėme dar dviejų naujų pripažinimų. Kiekvieną dieną matau daug žinių ir pastangų reikalaujantį mūsų komandos darbą, kad pirkėjai galėtų būti ramūs dėl maksimalaus produktų šviežumo ir kokybės. Todėl pačių klientų balsais nulemti medaliai – geriausias įvertinimas ir įpareigojimas toliau išlaikyti ypač aukštą kartelę, kurią mes patys rinkoje ir esame iškėlę“, – sako N. Kvietkauskaitė.

„Iki“ lojalumo programa, Lietuvos pirkėjų nuomone, siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį Lietuvoje – už ją įteiktas „Best Buy Award“ apdovanojimas.

Teisę savo produktą ar paslaugą žymėti išskirtinės kokybės ženklu QUDAL suteikia Šveicarijoje įsikūrusi tarptautinė sertifikavimo asociacija ICERTIAS, kuri kas dvejus metus šalyje atlieka pirkėjų pasitenkinimo prekės ženklais apklausas. Apklausa atliekama taikant „CAWI-DEEPMA“ metodologiją.

Šiemet „Iki“ QUDAL medaliais įvertinta respondentams atsakant į klausimus, kuriuose prašyta nurodyti prekybos centrų tinklo, kurio šviežių vaisių ir daržovių skyrius/šviežios mėsos skyrius/žuvies ir jūros gėrybių skyrius, remiantis Jūsų ar Jūsų artimųjų asmenine patirtimi ir nuomone, pasižymi aukščiausia kokybe Lietuvoje, pavadinimą.

Respondentams pateikti atviro tipo klausimai, tad jie galėjo paminėti bet kurį prekės ženklą. Sausio mėnesį internetu buvo apklausta 1,2 tūkst. Lietuvos gyventojų, kurie vyresni nei 17 metų, ir dažniausiai jie į šiuos tris klausimus pateikė vieną atsakymą – „Iki“.

- Reklama -

Aukščiausios kokybės šviežių vaisių ir daržovių skyrius. „Iki“ išsiskiria ypač plačiu tiek egzotinių, tiek Lietuvoje užaugintų šviežių sodo bei daržo gėrybių asortimentu. Siekiant užtikrinti maksimalų šviežumą, glaudžiai bendradarbiaujama su tiekėjais, kad į „Iki“ parduotuves patektų tobulai prisirpę vaisiai, sunokusios daržovės.

„Švieži vaisiai, daržovės, sandėliuose neužsiguli. Ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių Latvijos, Lenkijos švieži vaisiai ir daržovės „Iki“ parduotuves pasiekia vos per vieną dieną. Tai labai svarbu siekiant išlaikyti šios produkcijos šviežumą. Be to, nė viena partija į lentynas parduotuvėse nepatenka nepraėjusi griežtos kontrolės“, – pažymi Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Tam „Iki“ yra įdiegusi 3 lygių šviežumo patikrą, kuri prasideda dar laboratorijoje tiriant apie 400 skirtingų pesticidų rūšių. Tuomet nuosavoje mini-laboratorijoje tikrinama, ar kiekviena partija atitinka konkrečius kokybės rodiklius – pradedant nuo spalvos iki tokių detalių kaip cukrų kiekis. Šviežioms gėrybėms patekus į sandėlius, atidžiai prižiūrima, kad būtų užtikrinamos kiekvienai konkrečiai rūšiai optimaliausios sąlygos. Galiausiai, pirminius patikros etapus įveikę ir į „Iki“ parduotuves patekę vaisiai bei daržovės toliau būna reguliariai patikrinami parduotuvės darbuotojų ir papildomi šviežiais.

Aukščiausios kokybės šviežios mėsos skyrius. „Iki“ parduotuvėse dominuoja lietuviška mėsa – ji sudaro net 95 proc. viso reguliaraus šviežios mėsos asortimento. O sveriamos mėsos skyriuje absoliučiai visa vištiena, kiauliena, jautiena – tik lietuviškos kilmės. G. Kitovės teigimu, „Iki“ pasirinkęs į savo parduotuves tiekti būtent mėsą iš Lietuvos ūkių, nes tai leidžia užtikrinti maksimalų jos šviežumą, kontrolę ir kokybę.

„Iki“ stiprybė rinkoje – šviežių produktų asortimentas, todėl mėsa nėra kaupiama, šaldoma, o į parduotuves pristatoma net 6 kartus per savaitę. Dar daugiau, rūpinantis nuolatiniu jos šviežumu, didžiosiose parduotuvėse „Iki“ mėsininkai patys pagal aukščiausius standartus vietoje išpjausto kiaulieną, vištieną. Čia pat mėsininkai smulkina kiaulieną ir vištieną, kemša šviežias dešreles, ruošia šašlykus ir kitus pirkėjų pamėgtus gaminius.

„Kiekvienai šviežios mėsos rūšiai keliame aukštus standartus, kad pirkėjai galėtų būti tikri dėl jos kokybės ir šviežumo. Sveriamose vitrinose „Iki“ parduodama reguliaraus asortimento šviežia vištiena yra ne tik lietuviška, bet ir užauginta be antibiotikų. Tuo tarpu kalbant apie jautieną, sveriamose mūsų vitrinose nėra jokios karvienos, tik ne mažiau kaip 5 dienas brandinta buliaus mėsa. Tokia mėsa yra minkštesnė, geresnės tekstūros, ją greičiau paruošti, o patiekalai su ja turi malonesnį aromatą“, – pažymi G. Kitovė.

Aukščiausios kokybės žuvies ir jūros gėrybių skyrius. „Iki“ rūpinasi ir žuvies gerbėjais – ypatingą dėmesį skiria plačiam šviežios žuvies ant ledo asortimentui ir kiekvieną mėnesį pristato vis kitą žuvies rūšį, kuri tampa „Mėnesio laimikiu“. Tai būna arba tokia rūšis, kurios paprastai reguliariame asortimente nebūna, arba ji siūloma ypač gera kaina.

Be to, net keliose dešimtyse „Iki“ parduotuvių yra rūkyklos, kuriose darbuotojai patys rūko žuvį, pavyzdžiui, skumbrę, ešerį, silkę, karpio gabaliukus. Beje, karpis „Iki“ parduotuvėse – tik lietuviškas.

Gauti dar vieni prestižiniai QUADAL medaliai ir „Best Buy Award“ sertifikatas – įrodymas apie nenutrūkstamas „Iki“ pastangas nuolat kelti kokybės kartelę rinkoje. Jais prekybos tinklas buvo apdovanotas ir 2020 bei 2022 metais. Jie buvo įteikti už aukščiausios kokybės mažmeninės prekybos tinklą Lietuvoje, aukščiausios kokybės jūros gėrybių ir žuvies skyrių, šviežios mėsos skyrių ir privačių „Iki“ prekės ženklų produktus – „Pagaminta IKI“ pusgaminius bei „Pagaminta IKI“ konditerijos kepinius.

Gintarė Kitovė
„Iki“ komunikacijos vadovė

spot_img
spot_img

„Iki“ akcijos bulvėms ir sūriams – metas išradingiems ir skaniems receptams: žymiosios švediškos „Hasselback“...

Ką pasirinktumėte – gardžiai apskrudusias ir gurmaniškas orkaitėje keptas bulves, kurios gėdos nepadarytų net restoranui? O gal jaukumu apgaubiančias ir tįstančio sūrio įdaru viliojančias bulvines spurgas? Rinktis nebūtina – šį savaitgalį išbandykite abu receptus,...

Astrologinė prognozė rugsėjo 12-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Iš sąstingio pajudės kai kurie svarbūs reikalai. Gana aktyvus metas, jeigu norite įsidarbinti. Pasisaugokite traumų, ugnies, agresijos. Venkite šeiminių scenų. JAUTIS. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui. Aktuali bus su...

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugsėjo 16–22 dienoms. AVINAS Savaitės pradžioje labiau nei paprastai domins gandai ir intrigos. Regis, nerimausite dėl aplinkybių, verčiančių atsisakyti įsigalėjusių įpročių, principų. Ateitis atrodys tokia neaiški. Bus geriau, jei atsipalaiduosite ir leisite...

Svarstote įsigyti automobilį lizingu? Sužinokite, kiek papildomai reikės sumokėti už kasko draudimą

Svarstant įsigyti automobilį lizingu, patariama nepamiršti įvertinti ir automobilio aptarnavimo kaštų: kasko draudimo, kuro, remonto bei periodinės priežiūros. Skaičiuojama, kad prabangios klasės automobilio metinis draudimas gali sudaryti net 10 proc. automobilio vertės. „Citadele Leasing“...

Taupymas kiekvienu skalbimu

Technologijų bendrovė „Samsung“ anonsavo naujausią energiją taupančios buitinės technikos įrenginių liniją, kuri pademonstruota rugsėjo pradžioje vykusioje tarptautinėje parodoje „IFA 2024“. Tarp naujų produktų vartotojai išvydo 50 proc. mažiau elektros vartojančią skalbyklę, A energijos klase...

Ieškantys aukščiausios kokybės šviežių daržovių ir vaisių – renkasi „Iki“: tinklas išvardijo, kokio naujo...

Lietuvos pirkėjai įsitikinę, kad aukščiausios kokybės šviežių daržovių ir vaisių skyrius – būtent prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėse, rodo Šveicarijos sertifikavimo agentūros ICERTIAS apklausa. Įvairovės besidairantys pirkėjai vertina ypač platų egzotinių produktų pasirinkimą, tačiau klientams...

Ką daryti, kai jaučiami nemalonūs kvapai?

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) nuolat sulaukia ir nagrinėja gyventojų skundus dėl nemalonių kvapų, kuriuos skleidžia tam tikra vykdoma ūkinė veikla. Primename, ką reikėtų nurodyti kreipiantis dėl kvapų problemos į NVSC ir paaiškiname, kokie...

Buvusi „Swedbank“ vadovė įkalinta už „sukčiavimą“

Švedijos teismas antradienį nuteisė buvusią Švedijos banko „Swedbank“ vadovę 15 mėnesių kalėjimo už investuotojų klaidinimą dėl banko sąsajų su pinigų plovimo skandalu. Birgitte Bonnesen pripažinta kalta dėl „sukčiavimo dideliu mastu“. Jos advokatas Peras Samuelssonas Švedijos...

ORAI: Trečiadienio dieną daug kur trumpas lietus

Trečiadienio naktį daug kur trumpas lietus. Kai kur rūkas. Vėjas pietinių krypčių, 4–9 m/s. Žemiausia temperatūra 11–16, kai kur 8–10 laipsnių šilumos. Dieną vietomis trumpai palis. Vėjas pietinių krypčių, 7–12 m/s. Aukščiausia temperatūra 18–23...

Astrologinė prognozė rugsėjo 11-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Nelabai seksis taikiai susikalbėti su autoritetingais asmenimis. Apskritai šiandien labiau pasijus ideologiniai skirtumai bendraujant su aplinkiniais. Kita vertus, jums nebūtina aštriai reikšti savo nuomonę, ypač darbe. JAUTIS. Pinigus leisti šiandien seksis žymiai geriau nei...

Vilniuje atidarytas „Hanner-VFA“ futbolo stadionas

Vilniaus Lazdynų rajone oficialiai atidarytas naujasis futbolo stadionas, kur visus metus bus organizuojamos jaunimo treniruotės, varžybos, turnyrai ir kiti futbolo bendruomenės renginiai, informuoja „Hanner“. Stadiono pagrindiniai investuotojai – nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ ir futbolininkas...

Vyras nuteistas dėl gydytojo terorizavimo

Kauno apylinkės teismo sprendimu Klaipėdos gyventojas pripažintas kaltu dėl mediko terorizavimo. Prokuratūros duomenimis, kaltinamasis 2021 m. rugpjūčio – spalio mėnesiais kerštavo gydytojui dėl netinkamai atliktos nosies plastinės-rekonstrukcinės operacijos. Nustatyta, kad klaipėdietis minėtu laikotarpiu elektroniniu paštu siuntinėjo...

Palangos ligoninė: be gydytojų ir kokybiškos skubios pagalbos? Jūs rimtai?

Šiandien Palangos meras Šarūnas Vaitkus, Seimo narys Mindaugas Skritulskas bei kurorto savivaldybės Tarybos nariai kreipėsi į Klaipėdos universiteto ligoninės steigėjus – Sveikatos apsaugos ministerijos, Klaipėdos universiteto vadovus, taip pat į Ministrę Pirmininkę Ingridą Šimonytę,...

Per parą Lietuvoje nustatyta daugiau nei tūkstantis susirgimų koronavirusu

Pastarąją parą koronaviruso infekcija patvirtinta 1090 asmenų, 281 iš jų susirgo pakartotinai, antradienį pranešė Valstybės duomenų agentūra. Pastarąją parą mirčių nuo koronaviruso nefiksuota. Nuo pandemijos pradžios bendras šalies mirčių skaičius nuo COVID-19 – 9919. Anot Valstybės...

Seni muzikos įrašai ir garso aparatūra: ką geriau išmesti, o kas tikrai vertinga?

„Gerų ir itin kokybiškai atkuriamų įrašų svarba žmogaus gyvenime yra ta pati, kaip ir muzikos svarba – ir kūnui, ir sielai. Prasti ar prastai atkuriami įrašai – kaip garsiai ir švariai jie beskambėtų –...

Skambučių eros pabaiga: kodėl jaunimas bijo kelti ragelį?

Jei šiomis dienomis bandysite prisiskambinti jaunam žmogui, labai didelė tikimybė, kad kitame gale išgirsite tik neigiamą signalą. Jungtinėje Karalystėje atliktos apklausos duomenimis, net ketvirtadalis 18–34 m. asmenų niekada nekelia ragelio ir pašnekovui mieliau renkasi...

ORAI: Šiandien vyraus trumpi, vietomis smarkūs lietūs ir vėjas

Šiandien Vakarų Lietuvoje palis, vyraus trumpi lietūs. Kai kur lis smarkiai. Vėjas pietinių krypčių, 6–11 m/s. Aukščiausia temperatūra 17–22, rytiniuose rajonuose vietomis iki 25 laipsnių šilumos. Trečiadienį daug kur trumpas lietus, dieną nedidelis. Vėjas pietinių...

Astrologinė prognozė rugsėjo 10-ajai, antradieniui

AVINAS. Galite gauti lauktą žinią iš mokymo įstaigos ar užsienio. Atsiras daugiau optimizmo ir toli siekiančių planų. Nepažįstamas žmogus gali raginti priimti svarbų sprendimą. JAUTIS. Gali būti, kad gausite žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą....

„Iki“ pristato didžiausią skaitmeninių ekranų platformą šalyje: atveriamos naujos reklamos galimybės tiek mažam, tiek...

Prekybos tinklas „Iki“ pradeda siūlyti precedento neturinčias ir įvairaus dydžio verslams pritaikytas reklamos galimybes. Keliais mygtuko paspaudimais jau galima gauti prieigą prie „Iki“ parduotuvėse visoje šalyje esančių beveik 2,4 tūkst. ekranų ir kitų reklaminių...

ORAI: Šiandien dar laikysis giedri ir sausi orai

Šiandien dar laikysis giedri ir sausi orai. Vėjas pietryčių, 9–14 m/s, vietomis, daugiausia Vakarų Lietuvoje, gūsiai 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra 23–28 laipsniai šilumos. Antradienio naktį vakariniuose, dieną daugelyje rajonų numatomi trumpi lietūs, galima perkūnija. Vėjas...

Astrologinė prognozė rugsėjo 9-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Diena bus nelengva. Derėtų atsakingiau elgtis su pinigais, finansiniais dokumentais, investicijomis. Jeigu prireiks draudimo išmokos, svarbu tinkamai ir laiku sutvarkyti dokumentus. JAUTIS. Galite gauti žinią iš užsienio ar švietimo, socialinės, teisėtvarkos institucijos. Gali kilti...

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugsėjo 9–15 dienoms. AVINAS Savaitės pradžioje derėtų atsakingiau elgtis su pinigais, finansiniais dokumentais, investicijomis. Jeigu prireiks draudimo išmokos, svarbu tinkamai ir laiku sutvarkyti dokumentus. Galite gauti lauktą žinią iš mokymo įstaigos ar...
spot_img
spot_img

PORTALO SKAITOMIAUSI

spot_img

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS